Lødingen Ungdomsskole
IMG_1131

Med Tom Mikkelsen, Ivar Bergan, Geir Ellingsen og Kurt L. Olsen

I dag fortsatte dugnaden med å få rigget opp til strømproduksjon på Furunåla.

IMG_1114

Skolen arbeider nå med å få opp vindmølle, strøm og lys på Furunåla. Denne dagen er kommunalsjefen for Oppvekst, rektor og prosjektansvarlige lærere Tom Mikkelsen og Ivar Bergan i aksjon.

Dette vil gi gode muligheter, for elevene, til å jobbe med energi, miljøvennlig energi, bærekraft og gi grobunn for undring omkring mye og mangt.

I tillegg vil det være veldig praktisk å få litt lys og strøm til prosjektor som vi kan bruke i undervisningssammenheng!

IMG_2785

Kommunens ledergruppe besøkte Furunåla

Tirsdag 4. juni var kommunens ledergruppe og politisk ledelse invitert på lunsj på skolens leirsted "Furunåla". Flere møtte opp: Ordfører Anita Marthinussen, Rådmann Tone Larsen, ass. rådmann Arne Mæhre, oppvekstsjef Per Harald Christensen og Odd Erling Lundberg fra Helse og Omsorg.
IMG_1654

Storfint besøk på Furunåla!

Mandag 18. juni hadde skolen invitert kommunens ledergruppe på besøk på Furunåla. De stilte velvillig opp.Anledningen var at vi er mer eller mindre ferdige med den nye lavvoen i solid trekonstruksjon.
IMG_0817

8. klassetrinn satser på uteskole en dag i uka resten av skoleåret

Nå er "nye" Furunåla snart ferdig og skal brukes!
Skolen kommer også til å søke prosjektmidler for neste skoleår for å utvikle undervisnings-/aktivitetsopplegg tilpasset Furunåla og naturen i nærområdet.
IMG_0821

Studiedag med snekring på Furunåla

Lærerne på Lødingen ungdomsskole brukte en halv studiedag til snekring på skolens leirsted "Furunåla".
Reduserte bilder3

"Mat og helse" på Furunåla

Det ble laget kjempegod kyllingwok da klasse 9B hadde skolekjøkken på leirstedet tirsdag denne uka.
IMG_0045_2

Utdanningsforbundet brukte Furunåla 30. januar 2009

Utdanningsforbundet i Lødingen brukte elevbedriften som er tilknyttet skolens leirsted Furunåla og inviterte sine medlemmer og andre ansatte ved skoler og barnehager til hyggelig treff fredag 30. januar 2009.